Historisch onderzoek naar het vastgoedbedrijf P.H. Kuijper en Zonen

Historisch onderzoek naar het vastgoedbedrijf P.H. Kuijper en Zonen

Opdrachtgever: P.H. Kuijper en Zonen

Jaar: 2014

Opdrachtbeschrijving:

Verkennend onderzoek naar de geschiedenis van P.H. Kuijper en Zonen, in het bijzonder naar de voorganger hiervan, de N.V. Kuyper’s Bouw-Maatschappij, en naar haar eerste drie directeuren. De uitkomsten van het vooronderzoek zijn in een geïllustreerde rapportage vastgelegd. Doel van het vooronderzoek was te inventariseren en te beoordelen welke informatiebronnen er ten aanzien van Kuyper’s Bouw-Maatschappij en haar eerste directeuren zijn, en in hoeverre de te achterhalen informatie interessant is. Tijdens het vooronderzoek zijn onder andere de archieven van Kuijper en Zonen en van de gemeente Amsterdam onderzocht. Tevens is een architectonische oeuvrelijst opgesteld.

Resultaat:

Geïllustreerd Inventariserend rapport met daarin algemene biografische en genealogische informatie, het architectonische oeuvre van de Kuypers, de bedrijfsgeschiedenis en bijzondere items. Het rapport besluit met een waardering van het gevonden materiaal en een advies voor een vervolgtraject.

2 reacties

I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.