Shell en de luchtvaart. Het verhaal van ruim een eeuw samenwerking

Shell en de luchtvaart. Het verhaal van ruim een eeuw samenwerking

Dit boek behandelt de bijzondere rol die Shell gedurende meer dan eeuw voor de ontwikkeling en groei van de luchtvaart heeft gespeeld. Shell was reeds in een vroeg stadium betrokken bij de luchtvaart en steunde vele vroege luchtvaartpioniers. In de decennia daarna groeide deze betrokkenheid, waarbij samenwerking met de luchtvaartindustrie centraal stond. De rol van Shell was niet beperkt tot het leveren van brandstof en motorolie voor vliegtuigen. Fundamenteel onderzoek naar de verbetering van de kwaliteit van vliegtuigbrandstof, het verrichten van pionierswerk langs de toekomstige internationale luchtroutes en het verstrekken van essentiële informatie voor vliegeniers waren onderdeel van de activiteiten van Shell. Daarnaast is er aandacht voor de bijdrage die Shell tijdens en na de Tweede Wereldoorlog aan de luchtvaart leverde.

Het boek is gemaakt in opdracht van Shell International BV en in nauwe samenwerking met Rosalie van Egmond, manager van het internationale Shell-archief in Den Haag.

Auteurs: Rosalie van Egmond en Alexander Westra

Uitgegeven in eigen beheer door Shell International BV, 2019. Er is tevens een Engelstalige editie gemaakt.

426 reacties

You can use parent management software to guide and supervise children’s behavior on the Internet. With the help of the following 10 smartest parent management software, you can track your child’s call history, browsing history, dangerous content access, apps they install, etc.

Hello.

This post was created with XRumer 23 StrongAI.

Good luck 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *